Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

Hieronder een kleine greep uit het assortiment snor. Klik hier voor het totaal assortiment snor.

Miracle Shop

Folie ballon Snor, Zwart, Verjaardag, Happy Birthday, Feest, Party, Wedding, Decoratie, Versiering, Miracle Shop

(0)
Probeer altijd verschillende stijlen te verzamelen die je misschien leuk vindt. Door het gebruik van deze ballonnen is het niet alleen feestelijk, maar ook nog eens milieuvriendelijk. Vergeleken met de oneindige wereld lijken de ongelukkige dingen in het dagelijks leven klein. Dit is een spannend pr...
Lees meer...
oduct dat mensen gelukkiger maakt en een feestelijke sfeer heeft. voorzien zijn van: ◆ Ballonnen van hoge kwaliteit. ◆ Milieuvriendelijke en lichtgewicht ballonnen. ◆ Gemakkelijk op te bergen. ◆ Het is gemaakt van hoogwaardige materialen, wat het ontwerpgevoel versterkt en modieuzer en mooier is. Maat: 108cm * 48cm Materiaal: aluminiumfolie van hoge kwaliteit Kleur: Zwart Aantal: 1 stuk
6.49
Uiterlijk 28 oktober in huis

verkoop door Miracle Shop

meer info


Merkloos

Snor ballonnen 6 stuks

(0)
Snor ballonnen 6 stuks. Zes latex ballonnen in het snorren thema. De ballonnen hebben de kleuren wit, roze en zwart en zijn opgeblazen ongeveer 27 cm groot....
6.30
Uiterlijk 27 oktober in huis

verkoop door Fun en Feest Megastore

meer info


Delights Direct

Ballonnen Snorretje Multicolor - 5 stuks

(0)
Ballonnen Snorretje Multicolor - 5 stuks Fantastisch zijn ze, deze grappige snorren ballonnen. Door de verschillende kleuren passen ze overal bij. Daar word je toch blij van?! De ballonnen worden per 5 stuks verpakt in de kleuren groen, oranje, roze en blauw. De hebben een doorsnede van ongeveer 27....
Lees meer...
5 centimeter. Ze zijn tevens ook geschikt om te gebruiken met helium. Lintje eraan met een gewichtje en voila! Je kunt bij ons ook zelf je letterslinger ontwerpen, hoe leuk is dat?! Ga snel naar onze ontwerpmodule en haal jouw eigen slinger snel in huis voor het feestje begint.
9.95
Uiterlijk 1 november in huis

verkoop door Slingershop.nl

meer info


snor Ballonnen

snor ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De snor folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van snor daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van snor op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van snor staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Bestel snor ballonnen bij Bol.com

 

Klanten bestelden ook

heliumtank

Heliumtank

Vul je snor ballonnen zelf met helium zodat ze blijven zweven in de lucht. Geen gedoe met huur of borg, deze wegwerp heliumtankjes gooi je na gebruik gewoon bij het oud ijzer.

 

Bestellen

Bestellen

ballonlint

Ballonlint

Gebruik ballonlint om je helium gevulde snor ballonnen aan een ballogewichtje te knopen en er zo een snor grond- of tafeldeoratie van te maken. Of laat helium gevulde ballonnen met een lintje er aan tegen het plafond zweven.

 

Bestellen

Bestellen

ballongewichtjes

Ballongewichtjes

Knoop wat helium gevulde snor ballonnen met een lintje aan een ballongewichtje en maak zo een grond- of tafeldecoratie. Gebruik lange linten voor op de grond en korte lintjes voor op tafel.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

hifloat

Hifloat

Normaal zweven helium gevulde latex ballonnen ca. 12-14 uur. Kneed een speldenknopje HI-FLOAT in je latex snor ballonnen en vul ze daarna met helium. Hi-Float kan de zweeftijd van latex ballonnen tot wel 25 keer verlengen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonstokjes

Ballonstokjes

Heb je geen helium? Blaas dan je snor ballonnen gewoon op met lucht en plaats ze op een ballonstokje (plasic ballonstaafje). Je kunt de stokjes in een glas zetten op tafel of in de grond steken of uitdelen aan de kinderen.

 

Bestellen

Bestellen

ballonpomp

Ballonpomp

Blaas je snor ballonnen nooit op met de mond maar gebruik altijd een ballonpompje. Hierdoor voorkom je dat de ballon klapt in je gezicht.

 

Bestellen

Bestellen

Klanten bestelden ook

elektrische ballonpomp

Elektrische ballonpomp

Als je veel of regelmatig snor ballonnen met lucht moet blazen, overweeg dan een elektrische ballonnenpomp.

 

Bestellen

Bestellen

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?