Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

suikerfeest Ballonnen

suikerfeest ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De suikerfeest folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van suikerfeest daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van suikerfeest op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van suikerfeest staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle SUIKERFEEST Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment suikerfeest. Klik hier voor het totaal assortiment suikerfeest.


Helaas geen ballonnen of ballontoebehoren gevonden :-(

Wil je dat wij persoonlijk voor je op zoek gaan naar suikerfeest? Neem dan gerust vrijblijven en anoniem contact met ons op en wij gaan voor je opzoek.

Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?