Logo GlobosHome Webshop Ballondecoraties Ballondrukkerij Groothandel Ballonpost Helium Ballonvulservice Gender Reveal Ballon Cadeauballonnen Contact Zoek

 

voertuigen Ballonnen

voertuigen ballonnen zijn verkrijgbaar in folieballonnen en latex ballonnen. De voertuigen folieballonnen zijn gemaakt van een aluminiumfolie en vrijwel altijd geschikt om met helium en met lucht te vullen en ze zijn - door hun zelfsluitend ventiel - altijd weer bij te vullen zodat ze wel weken of maanden kunnen blijven zweven. Folieballonnen zijn daarom duurder dan latex ballonnen.

De latex ballonnen van voertuigen daarentegen, daarvan is het van belang hoe de afbeelding van voertuigen op de ballon is gedrukt. Als je de knoop van de ballon naar beneden houdt en de afbeelding van voertuigen staat niet op zijn kop, dan is de ballon vrijwel zeker geschikt om met helium te vullen. En anders kun je de ballon met lucht vullen en ophangen.

Naar alle VOERTUIGEN Ballonnen

 

Hieronder slechts een kleine greep uit het assortiment voertuigen. Klik hier voor het totaal assortiment voertuigen.


Merkloos

Voertuigen - helium ballonnen - folie ballon - set van 5

(0)
Voertuigen - helium ballonnen - folie ballon - set van 5 Met deze set van 5 helium ballonnen (thema: voertuigen) maak je elk verjaardagsfeest, kinderpartijtje of themafeest compleet. Leuk voor iedereen die van auto's of machines houdt, en gek is op voertuigen. De 'Voertuigen' set bestaat uit: 1 x Vl...
Lees meer...
iegtuig (27cm x 37cm) 1 x Trein (26cm x 34cm) 1 x Brandweer (31cm x 33cm) 1 x Tank (26cm x 34cm) 1 x Kiepwagen (26cm x 33cm) 1 x Papieren rietje Blaas de folie ballonnen eenvoudig op, met behulp van het meegeleverde rietje.
14.95
Op voorraad. Voor 23:59 uur besteld, woensdag in huis

verkoop door Slofjes.nl

meer info


Zoek

Naar wat voor ballonnen bent u op zoek?