Ballonnen Valentijnsdag

Globos is een echt familiebedrijf welke diverse kwaliteit online webshops beheert en exploiteert in een aantal specifieke branches, gespecialiseerd in Ballonnen, Feestartikelen en het bedrukken van Linten voor o.a. Valentijnsdag. Door overzichtelijke, duidelijke, gebruiksvriendelijke applicaties, onderscheiden wij ons van de rest. We leveren graag, we leveren snel en we doen het goed.

Op 14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde. De dag waarop geliefden elkaar - vaak anoniem - extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen en kaarten. Valentijnsdag is voor ons de drukste dag van het jaar want hoe romantisch is het om diegene waar je verlieft op bent te verrassen met ballonnen? De 14e beginnen we al vroeg in de ochtend met het bezorgen van heliumballonnen bij de Rotterdams Horeca en bezorgen we ballonboeketten bij de mensen thuis. Maar ook de dag ervoor zijn we druk met de voorbereidingen voor Valentijnsdag en krijgen we veel bezoek van mensen die een cadeautje hebben gekocht en die deze door ons willen laten inpakken in een romantische Valentijns cadeauballon. Wees er dus op tijd bij want op Valentijnsdag is onze agenda heel snel volgeboekt.

Tip!
Je kunt natuurlijk ook zelf de kamer of het bed volstoppen met hartballonnen.

Hieronder een overzicht van diensten en producten met het thema Valentijnsdag welke u via ons kunt bestellen. Voor meer informatie kunt u geheel vrijblijvend contact opnemen of vraag een offerte aan.


 

 

Lege Ballonnen

In onze webshop kunt u op een heel eenvoudige en snelle manier lege ballonnen bestellen in alle kleuren van de regenboog en in allerlei verschillen maten, die per post bij u thuis worden bezorgd.

 

 

Ballondecoraties

Wilt u valentijnsdag ballonnen laten bezorgen en mag iedereen het zien? Dan zouden we deze valentijnsdag ballondecoratie bij u thuis of op kantoor voor de deur kunnen plaatsen. Maar als u deze valentijnsdag ballondecoratie liever binnen zet, dan kan dat natuurlijk ook. Benieuwd wat deze ballondecoratie kost? Laat ons dan even weten waar wij hem zouden moeten bezorgen zodat we u een aanbieding kunnen doen incl. bezorgen.

 

 

Ballonnenboeket

Wilt u iemand een hart onder de riem steken of feliciteren, dan is een ballonnenboeket een uitstekende keuze. Wij bezorgen deze trossen van 5 tot 7 folie- en latex heliumballonnen bij uw vriend, familie of collega thuis of op het werk. Voor ieder thema en iedere gelegenheid stellen we een uniek ballonnenboeket samen, zo kunnen we het boeket dus ook voorzien van valentijnsdag ballonnen. Voor meer informatie kijkt u op de website van ballonnenboeket.nl

 

 

Kadoballonnen

Wilt u een bijzonder en origineel valentijnsdag cadeau geven? Laat ons uw cadeau dan inpakken in een speciale valentijnsdag cadeauballon. U kunt met uw cadeau langskomen in Spijkenisse en wij maken de cadeauballon klaar terwijl u wacht. Let op! Het cadeau moet door een gat passen met een diameter van 13cm.

 

 

Rotterdamse Ballonnen

Ben of ken je een echter Rotterdammert? Dan zijn deze valentijnsdag ballonnen echt wat voor jou. Deze valentijnsdag ballonnen zijn Rotterdam groen van kleur en zijn bedrukt met typisch Rotterdamse teksten die je alleen kent als je uit 010 komt. Deze Rotterdamse valentijnsdag ballonnen zijn exclusief en alleen verkrijgbaar bij het Rotterdams Ballonnenbedrijf

Let op! Rotterdammers zijn altijd eerlijk en direct. De Rotterdamse teksten op deze ballonnen kunnen wat onbeschoft of grof uit de hoek kunnen komen maar dit is totaal niet zo bedoeld ;-)

Mot jij een pakkert op je broodmolen?
Je ben de enigste voor mij

 

 

Groothandel

Bent u op zoek naar een groothandel waar u als winkelier of vereniging grote aantallen valentijnsdag ballonnen tegen groothandelsprijzen kunt inkopen? Kijkt u dan in onze ballonnen groothandel.

 

 

Ballonpost

Als u één of meerdere valentijnsdag ballonnen in een doos per post aan iemand wilt laten versturen, dan kunt u daarvoor terecht bij Greetz. Met de kwaliteit van hun ballonnen zit het wel goed. Hun ballonnen worden allemaal bezorgd met 10 dagen zweefgarantie, de ontvanger kan dus extra lang van de valentijnsdag ballon(nen) genieten. Ze bezorgen de ballonnen 7 dagen per week en als je voor 22.00 uur bestelt, zal Greetz morgen al de ballon(nen) bezorgen in de vrolijkste verpakking van Nederland. De ballonnen zweven de ontvanger tegemoet!