- Rotterdams Ballonnenbedrijf Blog -

15 Ideeën voor een opvallende opening van je zaak
©

15 Ideeën voor een opvallende opening van je zaak

door Marcel, 20 juni 2022

Inhoudsopgave

Disclaimer: Wij ontvangen een kleine commissie van enkele links op deze pagina.

Bij het organiseren van een openingshandeling komt aardig wat bij kijken. Op welke manier presenteer je de nieuwe afdeling, het nieuwe kantoor, bedrijfspand of winkel? Of moet er een nieuw product gelanceerd worden? Op welke manier creëer je dan dat 'wow-effect'? Dat moment moet er uit knallen en bij iedereen in het geheugen gegrift staan. Wij als Rotterdams Ballonnenbedrijf helpen je graag verder met de invulling van jullie opening. Wij weten als geen ander dat je wilt opvallen en dat mensen willen komen kijken naar wat er aan de hand is. Met de ballondecoraties van het Rotterdams Ballonnenbedrijf weten je relaties, klanten en toevallige voorbijgangers dat er iets speciaals staat te gebeuren. We werken uitsluitend met ballonnen de allerbeste kwaliteit in de kleuren van jullie huisstijl. De mogelijkheden met ballonnen zijn eindeloos en alles is bespreekbaar.

Openingslint

OPENINGSLINT

Wij kunnen ook openingslint bedrukken met uw logo of boodschap in 1 kleur of zelfs in fullcolor. We doen dit zo groot mogelijk zodat uw logo / boodschap goed opvalt in de media. Want tijdens een officiële opening waarbij het lint wordt doorgeknipt door een V.I.P. wil de pers maar wat graag aanwezig zijn. Een openingslint met daarop uw logo of boodschap is dus een musthave voor een officiële opening.

Ballonboog

BALLONBOOG

Een ballonboog is de meest ideale ballondecoratie voor bij een openingshandeling. De ballonnenboog is geheel de kleuren van uw huisstijl te maken. De boog kan ook strak tegen de gevel worden bevestigd zodat deze ook buiten stevig kan blijven staan. En u kunt - als u een openingslint laat doorknippen - het doorkniplint vastmaken tussen de staanders van de ballonboog.

Ballonpilaren

BALLONPILAAR

Ballonpilaren zijn met hun topballon bovenop opvallende ballondecoraties. De topballon kan worden voorzien van een standaard opdruk of zelfs uw eigen opdruk of logo. Wanneer u ook een bedrukt lint laat doorknippen dan is bijkomende voordeel van het gebruik van ballonpilaren dat u het openingslint aan de ballonpilaren kunt vastknopen.

Balloon Drop

BALLOON DROP

Voor de openingshandeling hangen we deze netten op welke gevuld zijn met honderden ballonnen. Tijdens de openingsactie trekt een V.I.P. aan het touw en alle ballonnen vallen naar beneden.

Exploding Balloon

EXPLODING BALLON

Net als bij een confettiballon kunnen we deze 90cm ballonnen vullen met 90 kleine 5 inch ballonnen i.p.v. met confetti. Voordeel is dat - in tegenstelling tot confetti - de ballonnen biologisch afbreek zijn en minder rotzooi geeft. Tijdens de openingshandeling wordt de ballon lek geprikt en de kleine ballonnetjes vallen naar beneden.

Ballonnenwand

BALLONNENWAND

Met deze zogenaamde doorknoopballonnen kunnen we een wand maken welke voor de deur of zelfs voor de gehele winkel kunnen plaatsen. Tijdens de openingshandeling kunnen de kinderen (of een ieder ander uiteraard) de ballonnen lek prikken en wordt de winkel / gebouw onthuld.

Confettiballon

CONFETTIBALLON

Een geweldig verrassingseffect bij een opening. Een reuzeballon gevuld met confetti of kleine ballonnetjes. Op het moment van de grote opening / onthulling wordt de ballon lek geprikt en valt alle confetti of ballonnetjes naar beneden op het publiek. Met een transparante ballon weet het publiek wat hen te wachten staat en met een ondoorzichtige ballon is het verrassingseffect nog groter. De ballonnen kunnen eventueel bedrukt worden met uw logo.

Ballonnen Bedrukken

BEDRUKTE BALLONNEN

Om extra aandacht te trekken en mensen bekend te maken met de naderende opening kunt u ballonnen uitdelen met daarop uw logo en of boodschap. Iedereen wil wel een ballon en dus heeft een bedrukte ballon een grote attentiewaarde. Vul ze met lucht en zet ze op een ballonstaafje of laat ze vullen met helium zodat de ballonnen vanzelf zweven (Let op! De maximale zweeftijd van een heliumballon bedraagt ca. 14-16 uur).

Ballonnen Etalage

BALLONNEN ETALAGE

Een etalage vol ballonnen wekt de nieuwsgierigheid bij voorbijgangers en wekt de indruk dat er iets feestelijks staat te gebeuren. Tijdens de openingshandeling kunnen de ballonnen van binnen uit worden lek geprikt en zo ontstaat de onthulling van uw winkel.

Deurgordijn

BALLONNEN GORDIJN

Met linten en ballonnen maken we een deurgordijn welke de opening naar uw winkel / kantoor / afdeling verbergt. Tijdens de openingsactie kunnen de ballonnen worden lek geprikt maar ook eenvoudig opzij geduwd worden om zo naar binnen te gaan.

Heliumballonnen

HELIUMBALLONNEN

Het idee is om mensen door de stad te laten lopen met 1 of meerdere heliumballonnen met daarop uw logo of boodschap gedrukt. Deze ballonnen trekken zeker de aandacht en voorbijgangers zullen vragen en / of weten wat er gaat gebeuren. In dit geval de opening van uw winkel bijvoorbeeld.

Folieballon Letters

FOLIEBALLON LETTERS

Uw bedrijfsnaam of boodschap in grote folieballonnen van maar liefst 90cm op uw gevel, dat valt op! Het is eventueel mogelijk om de folieballonnen te vullen met helium en net boven de grond te laten zweven zodat de ballonnen de ingang blokkeren. Tijdens de opening kunnen de ballonnen d.m.v. een bepaalde handeling tot boven de ingang zweven en zo ontstaat de opening naar binnen.

Reuzeballonnen

REUZEBALLONNEN

Hang wat reuzeballonnen gevuld met helium aan uw stoepbord waarop staat dat u open bent of open gaat. Bij de voorbijgangers zullen deze gigantische ballonnen zeker opvallen en zij zullen uw boodschap gegarandeerd lezen..

Balloon Release

BALLOON RELEASE

Natuurlijk een balloonrelease (oplaten van veel heliumballonnen) trekt de aandacht maar weet dat alles wat de lucht in gaat, ook weer naar beneden komt. De ballonnen die wij voor deze openingsactie gebruiken zijn 100% biologisch afbreekbaar. Bij een dergelijke openingshandeling gebruiken we een groot net gevuld met heliumballonnen waarmee we de ingang verbergen. Tijdens de opening wordt het net geopend en zweven de ballonnen naar boven en wordt de entree onthuld.

Cloudbusters

CLOUDBUSTERS

Cloudbusters zijn reuzeballonnen van 90cm gevuld met helium aan een ballongewicht. De wind laat deze grote heliumballonnen heen en weer waaien waardoor ze nog meer opvallen. Echte blikvangers dus voor uw opening. Het voorbijgaand publiek zal nieuwsgierig zijn naar wat er aan de hand is bij deze winkel. De grote ballon is er in allerlei soorten, maten en opdrukken en zelfs eventueel met uw eigen logo of boodschap.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

opening

 

Reacties 0


0 Reacties op dit artikel

Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Marcel Vermeer

Over mij

Vanwege ons werk met het Rotterdams Ballonnenbedrijf hebben wij het voorrecht om op de mooiste plekken van Rotterdam te mogen komen en naast dat wij dé ballonnenspecialist van de gemeente Rotterdam willen zijn, besloot ik (Marcel Vermeer) in 2022 om mijn liefde voor de stad te delen met anderen en een blog te schrijven over Rotterdam.


Artikelen Zoeken


Tours

 

 


Korting

Dealspotr

Superhandig! Deze zoekmachine zoekt naar deals in alle bekende kortingwebsites als Vakantieveiligen, Groupon, SocialDeal, Tripper en GetYourGuide tegelijk.

Waar wil je heen of waar heb je trek in?

 


Tags

1nul8 De Kuip Delfshaven Diergaarde Blijdorp Erasmus MC Euromast FC Kip Feyenoord Green Key Hotel Neutraal Jandino Asporaat Prins Alexander Rotterdam Airport Rotterdam Centraal Station SS Rotterdam Sophia Kinderziekenhuis The Harbour Club Vrienden van Amstel Live Witte de Withstraat Zara Abraham Affiliate Agenda Ahoy Autobanden Autoverhuur Babyshower Baja bikes Balkon Ballon versturen Ballondrukkerij Ballonfiguren Ballonnen Ballonnen bedrukken Ballonnen bezorgen Ballonnenboog Bars Bedrijfsfeest Bezienswaardigheden Bierbrouwerij Bijenkorf Black friday Blauw Bombardement Booking.com Boot huren Bottomless brunch Brandgrens Bruidsmode Bruin Cadeauballon Cafe in the city Centrum Circellijn Clubs Confetti Cruise Curvy Cyber monday Daten Dinnershow Duurzaam Eau lounge Erasmusbrug Escaperoom. vrijgezellenfeest Evenementen Familiekamer Feestartikelen Feestwinkels Feyenoord Fiets Fiets huren Fietsen Fietsroutes Foto Geel Gender reveal Geschiedenis Goud Gratis Greetz Groen Groothandel Halloween Helium Hell's kitchen High tea Hogeschool Hop on hop of Hotel Huisdieren Huldiging Huwelijksaanzoek Ibisbrug Influencer Instagram Investeren Italiaans Jacuzzi Jarig Karaoke Kerst Kinderen Koningsdag Korting Lachgas Last minute Latex Logo Lunch Luxor Marathon Marketing Marokkaans Massagesalons Metro Mexicaans Michelin Milieu Modelleerballonnen Modewinkels Musea Museum Oorlog Opening Oranje Overwaarde Paars Parkeren Pincoffs Private dining Privehuizen Restaurant Restaurants Reviews Rolex Rood Rooftopbar Rosegoud Rosse buurt Rotterdam airport Rotterdamse ondernemersprijs Route Roze Sarah Sauna Sexclubs Singles day Sinterklaas Skyscanner Soiree Spa Spido Stadswandeling Sterrenrestaurant Sunny cars Sushi Tapas Tattoo Trouwen Trouwlocatie Uit eten Uitgaan Uitzicht Vakantieparken Varen Verjaardag Visrestaurant Vrienden van Amstel Vrijgezellenfeest Water Watertaxi Wellness Wilhelminakade Winkelen Wit Witte de withstraat Zaal huren Zilver Zwart Zwarte piet Zwembad