- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Abraham en sarah ballonnen

Abraham en Sarah Ballonnen

Abraham en Sarah Ballonnen

door Marcel, 02 april 2020

Abraham en Sarah zien

Ok, dus je wordt 50 en misschien wil je het wel stil houden. Alleen wat eten met je gezinnetje misschien. Maar woon je in Nederland? Dan heb je mooi PECH! :-)

Je huis, tuin of werkplek (of alle drie!) wordt versierd door je 'liefhebbende' vrienden, familie of collega's met posters, spandoeken, ballonnen en een levensgrote pop van JOU.

50 worden in Nederland is echt wel een dingetje!

Blijkbaar betekent dit dat je oud en wijs genoeg bent om Abraham te hebben gezien of als je een vrouw bent - oud genoeg om Sarah te zien en je hele straat zal het weten! De namen komen van de bijbelse figuren Abraham en zijn vrouw Sarah. Volgens de bijbel leefde Abraham tot hij 175 was en Sarah tot ze 127 was. Dus als je de 50 haalt, word je oud genoeg geacht om 'wijsheid door ervaring' te hebben.

Traditioneel is er een groot feest met - je raadt het al - ballonnen!

Bezorgen Abraham en Sarah Ballonnen

Wil je iemand verrassen die Abraham of Sarah ziet? Laat ons dan ballonnen bezorgen bij hem /haar thuis of op het werk.

Er zijn verschillende manieren om iemand te verrassen met zijn of haar 50e verjaardag. Zo kunnen we een ballonnenboeket of een tros ballonnen bezorgen of een ballonpilaar in de vorm van een Abraham of een Sarah. Of misschien wel je zelf het huis of kantoor wel versieren voor de jarige met Abraham en Sarah ballonnen. Of wil je een cadeau door ons laten inpakken in een speciale cadeauballon.

Abraham en Sarah Ballonnen bestellen

We verwijzen je graag door naar onze Abraham en Sarah Ballonnen pagina waar je alle mogelijkheden kunt bekijken. Maar je kunt uiteraard ook contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

abraham sarah sara 50 verjaardag

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »