- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Ballonnen als marketing tool

Ballonnen als Marketing Tool

Ballonnen als Marketing Tool

door Marcel, 21 januari 2020

Kleurrijke ballonnen zijn een effectieve manier om de aandacht van de mensen te trekken. En juis daarom kunnen ze worden gebruikt voor het promoten van bedrijven en evenementen. Ballonnen kunnen op verschillende manieren worden gebruikt bij evenementen in winkels en in exposities. Naast het fungeren als een marketingtool dienen ze ook als decoratie van de ruimte. Ballonnen met uw bedrijfslogo kunnen ook worden uitgedeeld aan de gasten tijdens de evenementen zodat de merknaam van uw product of dienst, uw potentiele klanten effectiever kan bereiken. Bedrukte ballonnen kunnen worden gebruikt om elk bericht de mensen te laten bereiken.

Zwevende Ballonnen

Heliumballonnen die in de lucht zweven, zullen bij iedereen de aandacht trekken. Met Helium gevulde latex ballonnen gaan 1 dag mee (of - indien behandeld met Hi-FLOAT - wel bijna een week) en ze kunnen verschillende weersomstandigheden weerstaan. Mylar- of folieballonnen kunnen zelfs weken of maanden lang zweven. Ze kunnen samen met banners worden gebruikt om de aandacht van mensen naar uw stand op de beurs of op festivals te trekken. U kunt folieballonnen hergebruiken door deze steeds opnieuw met helium te vullen. Wanneer u de ballon langer in de lucht nodig heeft, kunt u kiezen voor Mylar- folieballonnen. Gekleurde ballonnen kunnen van afstand de aandacht van de bezoeker trekken en ze zullen u zeker meer omzet geven.

Hoe ballonnen gebruiken voor marketing?

Ballonnen kunnen op talloze manieren worden gebruikt voor marketingbedrijven. Ze kunnen worden gebruikt voor displays op festivals, in vergaderzalen, tentoonstellingen, verkoop, feesten, winkelcentra, sportstadions. Met de latex ballonnen kunnen prachtige ballondecoraties en ballonbogen worden gemaakt. Ze kunnen worden gebruikt voor het decoreren van de vergaderzalen, stands op exposities, beurzen en winkels e.d. Als uw bedrijf op kinderen is gericht, dan is de beste manier om de kleine klanten aan te trekken, ballonnen in verschillende vormen en kleuren in te zetten. De ballonnen kunnen worden gebruikt voor het lanceren van een nieuw product of voor het openen van een nieuwe winkel. Er zijn ballonnen beschikbaar in de vorm van dieren en stripfiguren om de kinderen aan te trekken.

Bedrukte ballonnen

Bedrukte ballonnen zijn een kosteneffectieve manier om uw producten en bedrijf te promoten. Het gebruik van bedrukte ballonnen zal de zichtbaarheid van het product en / of uw winkel vergroten. Globos bedrukt ballonnen met uw tekst of logo. Het is beter om te kiezen voor een eenvoudige opdruk omdat ervaring leert dat mensen vaak niet de tijd nemen om lange teksten op de ballonnen te lezen. U kunt bij ons ballonnen laten bedrukken aan de hand van al uw marketingbehoeften en binnen ieder budget.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ballonnen marketing reclameballonnen

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »