- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Ballonnenboog bestellen of zelf maken

Ballonnenboog bestellen of zelf maken

Ballonnenboog bestellen of zelf maken

door Marcel, 19 februari 2020

Een ballonnenboog is een boog van 11 inch ballonnen die vaak voor een ingang wordt geplaatst, waar gasten onderdoor naar binnen gaan. Een ballonnenboog voor de deur is een opvallende blikvanger en een hartelijk welkom voor uw gasten bij een huwelijk, een opening of ieder andere feestelijke gelegenheid.

Er zijn 2 manieren om aan een ballonnenboog voor uw feest of evenement te komen. U kunt een ballonnenboog kant en klaar bij u thuis of bedrijf laten bezorgen maar u kunt er ook voor kiezen om zelf de ballonnenboog te maken.

Voordelen ballonnenboog kant en klaar laten bezorgen

  1. De ballonboog wordt kant en klaar bij u bezorgd dus u heeft er geen omkijken naar. U hoeft er zelf niets aan te doen.
  2. De ballonnenboog ziet er professioneel uit. D.w.z. de ballonnen zijn allemaal even groot en lopen in een spiraalvorm door de boog.
  3. De ballonboog komt op steevige steunen te staan en wordt goed vast gezet zodat ie buiten stevig kan blijven staan.

Nadelen ballonnenboog kant en klaar laten bezorgen

  1. De prijs is hoger dan als u de ballonboog zelf maakt. Daarbij worden er vaak bezorgkosten gerekend.
  2. Er moet meestal iemand aanwezig zijn om de ballonnenboog in ontvangst te nemen.

Hoe kan ik een ballonnenboog laten bezorgen?

Wij van Globos Ballonnen kunnen dit voor u verzorgen. Wij werken samen met een netwerk van ballonnenbedrijven in heel het land. Dat betekent dat we altijd wel een professionele ballondecorateur bij u in de buurt hebben waardoor u niet al te veel bezorgkosten betaald. Dit is zeker ook aantrekkelijk wanneer u ballonbogen op meerdere locaties tegelijk nodig heeft. Wij leveren altijd reserve ballonnen bij onze ballondecoraties waarmee u eventuele lek geraakte 11 inch ballonnen kunt vervangen.

Wilt u een kant en klare ballonnenboog laten bezorgen, hetzij op 1 locatie of op meerdere locaties? Vraag ons dan geheel vrijblijvend om een offerte d.m.v. onderstaande button.

Offerte aanvragen

Hoe lang gaat een ballonnenboog mee?

De houdbaarheid van een ballonnenboog bedraagt tussen de 1 en 5 dagen. Een ballonnenboog die buiten tegen de ingang staat, is prima vast te zetten en daarmee veel minder kwetsbaar dan een ballonnenboog die vrij staat. Zorg er daarom altijd voor dat wij de ballonnenboog ergens tegenaan vast kunnen zetten zodat deze niet kan omwaaien bij slecht weer. Als de ballonnenboog binnen moet komen te staan dan hoeft u daar geen rekening mee te houden.

Als u een ballonboog kant en klaar laat bezorgen, dan leveren wij daar altijd reserve ballonnen bij zodat u eventuele lek geraakte ballonnen kunt vervangen en zo de ballonnenboog nog langer mooi kunt houden.

Ballonnenboog zelf maken

Het is ook zeker mogelijk om zelf een ballonnenboog te maken. Dit scheelt een hoop geld en is wellicht nog leuk om te doen ook met de nodige voldoening als hij eenmaal staat. Een nadeel is wel dat het maken van een ballonnenboog veel tijd kost en de ballonboog er misschien niet zo mooi uitziet dan wanneer u hem door een professioneel bedrijf laat bezorgen. Daarbij moet u zich afvragen of u dan ook niet moet investeren in een elektrische ballonnenpomp of compressor. U zal hoe dan ook zeker meer dan 100 ballonnen moeten vullen.

Hoe dan ook hebben we eerde een artikel geschreven met een stappenplan over hoe u zelf een professionele ballonnenboog kunt maken. Dit artikel vind u hier. Succes!

Welke kleuren ballonnen gebruiken?

Als u een ballonboog wilt met een spiraalvorm er in, dan kunt u kiezen om de boog in 1, 2, 3 of 4 kleuren te (laten) maken. Wilt u meer kleuren in de ballonnenboog? Dan zou u ervoor kunnen kiezen om alle gewenste kleuren op een willekeurige plek in de ballonnenboog te (laten) verwerken. Of u kunt een ballonnenboog in lagen (laten) maken i.p.v. in een spiraal. Zo krijg iedere laag / cluster een andere kleur ballon zoals bijvoorbeeld bij een regenboog ballonnenboog waarbij de eerste 6 lagen van rode ballonnen zijn gemaakt en daarna 6 lagen oranje, geel, lichtblauw enz...

Als u de traditionele spiraalvorm wilt in uw ballonnenboog, dan kunt u experimenteren met kleuren via deze link.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ballonboog ballonnenboog

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »