- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Goedkope ballonnen

Goedkope ballonnen

Goedkope ballonnen

door Marcel, 08 juni 2019

De goedkoopste manier om goedkope ballonnen te kunnen kopen is door het groot inkopen van ballonnen bij een ballonnengroothandel. En met groot inkopen bedoel ik dan per hele of halve overdoos ballonnen tegelijk. Per hele of halve overdoor tegelijk is voor een ballonnen leverancier veel sneller en dus goedkoper om ballonnen uit te leveren, dan als hij losse ballonnen uit een zak van 100 stuks moet halen en uit moet tellen. En dus koop je bij een ballonnen groothandel ballonnen per zak en met meerdere zakken tegelijk.

Globos Ballonnen Groothandel

De Globos Ballonnen Groothandel is zo'n groothandel waar je grote aantallen ballonnen in kunt kopen tegen een lage groothandelsprijs. Bij Globos Ballonnen kun je ballonnen inkopen als bedrijf of vereniging maar ook als particulier, zolang je maar minimaal een halve overdoos van 1 soort en kleur ballonnen inkoopt. En is dat te teveel voor je, dan kun je ook nog steeds ballonnen inkopen, echter dan niet meer tegen de groothandelsprijs maar tegen een prijs die 2 keer hoger ligt dan de groothandelsprijs.

Kwaliteit Globos Payaso Ballonnen

In onze groothandel verkopen wij latex ballonnen van het merk 'Globos Payaso'. Deze ballonnen worden al sinds 1949 gefabriceerd in Mexico en zijn van een kwalitatief hoogwaardige kwaliteit. Veruit de meeste ballonnen die je kunt kopen in de supermarkt, speelgoedwinkel, feestwinkel en groothandel als de Sligro en de Makro zijn van het merk 'Globos Payaso' en dat zegt wel iets over de kwaliteit van deze ballonnen.

Uitleg Catalogus

Op onze ballonnen groothandel website vind je een catalogus met alle soorten, maten en kleuren ballonnen die we kunnen leveren.

Afmeting ballonnen

Achter de omschrijving van iedere ballon staat een nummer, bijvoorbeeld no. 12 als in 'Ballon no. 12'. Dit nummer staat voor de afmeting van de ballon in inches, de verticale diameter, van boven naar beneden gemeten. 1 inch is 2.5 cm. Dus Ballon no. 12 heeft een (verticale) diameter van 12 x 2.5cm = 30cm.

Ballon no. Diameter Omtrek
3 7,5 23,5
8 20 63
10 25 78,5
12 30 94
14 35 110

 

Kleuren ballonnen

In de groothandel vind je alle kleuren ballonnen van de regenboog en dat behoeft verder geen uitleg. Echter zijn deze kleuren opgedeeld in een aantal verschillende structuren. Zo zijn er bijvoorbeeld standaard witte ballonnen maar ook metallic witte ballonnen en kristal witte ballonnen. Een Metallic of Parel ballon is een ballon met een parelmoer / metallic coating. Een Kristal ballon is een ballon welke gedeeltelijk transparant is, je kunt er dus een beetje door heen kijken. Een Standaard ballon waar dus niets bij staat, heeft geen metallic coating en kun je niet door heen kijken.

De kleurcode vind je in de kolom 'Referentie Latex' en is opgebouwd uit het kleurnummer (voor de spatie) en de structuurcode (na de sapatie). In de catalogus staat bij iedere soort ballon een kleurenkaart zodat je de kleur van de ballon kunt bekijken. Het kleurnummer in de tabel 'Referentie Latex' correspondeert immers met het kleurnummer in de kleurenkaart.

  • PS staat voor Pastel Kleuren
  • DC staat voor Decoratie Kleuren
  • NN staat voor Neon Kleuren
  • PL staat voor Parel Kleuren
  • MT staat voor Metallic Kleuren

Prijzen ballonnen

De prijzen van de ballonnen staan vermeld in de kolom 'Prijs per € in zak en is excl. 21% BTW. Wil je dus als particulier inkopen, vergeet dan niet de BTW er bij op te tellen.

Aantal zakken in een overdoos

De minimale afname om gebruik te kunnen maken van de goedkope groothandelsprijs bedraagt een halve overdoos. In de kolom. In de kolom 'Verpakking' staat van iedere ballon vermeld hoeveel zakken er in 1 volle overdoos zit.

Particulieren kunnen kleine aantallen ballonnen inkopen

Ook als je geen halve overdoos kunt gebruiken, dan kun je alsnog inkopen in onze ballonnen groothandel. Het enige is dat je de prijs per zak moet verdubbelen en de levertijd kan enkele dagen langer zijn om dat de grotere orders wel eerder de deur uitgaan.

Levertijd

In de regel geldt dat als je op werkdagen voor 12 uur bestelt, dat de ballonnen nog dezelfde dag worden verstuurd en anders zeker de volgende werkdag. Dus houd 1 - 2 dagen levertijd aan.

Voor verenigingen

Carnavalsverenigingen en oranjeverenigingen die 1 of 2 keer per jaar behoorlijk wat ballonnen nodig hebben zijn van harte welkom om ballonnen in te kopen in onze groothandel. Je hoeft geen ballonnenbedrijf of feestwinkel te zijn om van de voordelen van onze ballonnen groothandel gebruik te kunnen maken.

Ballonnen goedkoper gezien?

Ballonnen zijn verkrijgbaar in allerlei merken. Van goedkope ballonnen (rommel) van Chinese merken (AliExpress) tot ballonnen van het meest hoogwaardige merk 'Qualatex' en Sempertex dus let daarop bij het vergelijk van prijzen. Als je zeker weet dat je dezelfde ballonnen elders goedkoper heb gezien, dan zal dat ongetwijfeld komen omdat de keten waar je deze goedkopere ballonnen hebt gezien de Globos Payaso ballonnen inkoopt met pallets tegelijk en dus een betere prijs afdwingen. Nadeel bij deze winkelketens is dat ze vaak maar een paar zakken van 1 kleur op voorraad hebben.

naar de Ballonnen Groothandel

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ballonnen groothandel

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »