- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Gratis of goedkope ballonnen in ruil voor blog artikel

Gratis of Goedkope Ballonnen in ruil voor Blog artikel

Gratis of Goedkope Ballonnen in ruil voor Blog artikel

door Marcel, 04 november 2019

Beste blogger,

Wij - het Rotterdams Ballonnenbedrijf - zijn op zoek naar een leuke samenwerking met Rotterdamse bloggers of bloggers die schrijven over Rotterdam en die een artikel willen schrijven over onze ballonnen en ons ballonnenbedrijf. In ruil voor dit artikel krijg je van ons gratis (helium) ballonnen of ballondecoraties die je kunt inzetten bij een verjaardag, huwelijk, geboorte, babyshower of bij welke gelegenheid dan ook van je zelf of van een familie, kennis, vriend of vriendin.

Wat verwachten wij van jou?

Wij verwachten van jou een artikel over bijvoorbeeld jouw ervaringen met het Rotterdams Ballonnenbedrijf. Hoe je bijvoorbeeld het contact hebt ervaren, de levering, de service en / of de kwaliteit van onze ballonnen. We stellen geen vaste eis over het aantal woorden. Gewoon een leuk en makkelijk te lezen artikel van een paar honder woorden is genoeg met daarin één of meerdere dofollow links naar onze website.

Omdat wij met het Rotterdams Ballonnenbedrijf uitsluitend actief zijn in Rotterdam en onze doelgroep Rotterdammers en Rotterdamse bedrijven en horeca is, moet je blog wel duidelijk gaan over de stad Rotterdam.

Wat krijg je van ons?

Het Rotterdams Ballonnenbedrijf is onderdeel van Globos Ballonnen en wij bezorgen 24 uur per dag, 7 dagen per week (helium) ballonnen en ballondecoraties bij mensen thuis of bij bedrijven en de horeca in Rotterdam.

Heb je binnenkort iets te vieren van je zelf of bij familie, kennis, vriend of vriendin thuis of bij een horeca gelegenheid in Rotterdam? Dan komen wij daar (helium) ballonnen en / of andere ballondecoraties bezorgen. Of als je wel over Rotterdam schrijft maar daar geen ballonnen wilt, dan kunnen we ook lege ballonnen en ballonaccessoires per post aan je opsturen. Zo kun je je feestje zelf aankleden met de ballonnen van Globos.

Waarde bepalen

Wanneer we besluiten samen te werken, dan moeten we zorgen dat de waarde van jouw artikel en onze ballonnen en ballondecoraties in verhouding staan tot elkaar. We zouden dus jouw blog artikel en onze ballonnen eerst moeten vertalen naar een geldbedrag. Lisanneleeft heeft daar een interessante formule voor geschreven die we - wat ons betreft - daar prima voor kunnen gebruiken.

Stel dat jouw blog door 2.000 unieke bezoekers per maand bezocht wordt, dan zou een advertorial volgens deze formule in jouw geval € 70,- waard zijn. 2 Grote folieballon cijfers van 90cm die staan voor jouw leeftijd en een tros heliumballonnen op tafel (zie foto) vertegenwoordigen - inclusief de bezorgkosten naar Rotterdam - ongeveer dezelfde waarde. Dit is slechts een voorbeeld. Heb je meer of minder bezoekers, dan zijn er andere combinaties van ballondecoraties - hetzij met bijbetaling van wiens kant dan ook - uiteraard bespreekbaar. De prijzen van onze (helium) ballonnen en ballondecoraties vind je op Rotterdams Ballonnenbedrijf.

Interesse in een samenwerking?

Heb je - na het lezen van dit voorstel - interesse in een samenwerking met het Rotterdams Ballonnenbedrijf? Neem dan gerust geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. Het verplicht je nog tot niets.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ballonnen blog barter ruil

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »