- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Nitrosamine vrije lachgas ballonnen inkopen groothandel

Nitrosamine vrije lachgas ballonnen inkopen groothandel

Nitrosamine vrije lachgas ballonnen inkopen groothandel

door Marcel, 17 februari 2020

Wij als ballonnen groothandel krijgen regelmatig de vraag van lachgas leveranciers die bij ons ballonnen - welke geschikt zijn voor lachgas - willen inkopen tegen groothandelsprijzen.

Dat kan! Wij verkopen de meest ideale ballon welke geschikt is voor helium voor een bedrag van 3.57 euro excl. BTW per zak van 100 stuks bij een minimale afname van 20 zakken. Deze ballon (nr.10 staat voor 10 inch) heeft een verticale diameter van 25 centimeter en is precies genoeg om die gewenste roes te krijgen.

Pas op met goedkope ballonnen!

Er zijn lachgas leveranciers die deze ballon nog te duur vinden en gaan op zoek naar nog goedkopere ballonnen, bijvoorbeeld bij AliExpress. Pas daarmee op! In veel goedkope ballonnen zit de kankerverwekkende stof Nitrosamine. En omdat bij het gebruik van lachgas, de ballon in de mond genomen wordt, wil je ver weg blijven van deze stof. Dus beste lachgas leverancier, wil je werkelijk voor een paar eurocent minder je klanten dit risico laten nemen?

Vrij van kankerverwekkende Nitrosamine

Wees verstandig Als u uw lachgasballonnen inkoopt via onze ballonnen groothandel, dan weet u zeker dat deze ballonnen vrij zijn van kankerverwekkende stoffen. De ballonnen zijn te verkrijgen in alle kleuren van de regenboog maar zwart is de meest verkocht kleur ballon (artikelnummer 1023).

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

lachgas nitrosamine groothandel ballonnen

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »