- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Verjaardag ballonnen

Verjaardag ballonnen

Verjaardag ballonnen

door Marcel, 12 juni 2019

Voor een verjaardag heb je werkelijk de meeste keuze als het om ballonnen gaat. Je kunt er voor kiezen om je verjaardag op te vrolijken met ballonnen in een bepaalde kleur. In dat geval zou je gewoon kunnen kiezen voor effen ballonnen zonder opdruk. Je kunt er ook voor kiezen om je verjaardag te versieren met ballonnen die bedrukt zijn met een bepaald thema zoals bijvoorbeeld Disney. Of wil je je leeftijd van de daken schreeuwen, dan kun je op je verjaardag je eigen leeftijd samen stellen met kleine of grote folieballonnen in de vorm van een 0 t/m 9.

Maak je verjaardag helemaal uniek en persoonlijk door te decoreren met ballonnen bedrukt met eigen tekst. Of gebruik ballonnen als uitnodiging voor je verjaardag. Net als een kartonnen kaart kunnen we de ballonnen bedrukken en als de ontvanger de ballon opblaast, kan hij / zijn de uitnodiging pas lezen. Dus ben je binnenkort jarig en wil je je verjaardag vieren met ballonnen? Hieronder vind je de mogelijkheden.

Leeftijd ballonnen

Ballonnen nodig voor een verjaardag? Gaat het om een bijzondere leeftijd? Natuurlijk is iedere leeftijd bijzonder maar de fabrikanten hebben zich beperkt tot de meest bijzondere leeftijden. Wat deze meest bijzondere leeftijden op ballonnen zijn, zie je het volgende lijstje.

Leeftijd Ballonnen

P.S. Deze ballonnen kunnen wij voor je met helium vullen of je kunt zelf ballonnen vullen met helium.

Folieballon Cijfers

Een andere mogelijkheid is om je leeftijd in folieballon cijfers uit te beelden. Er zijn kleine folieballon cijfers en grote folieballon cijfers verkrijgbaar. De kleine zijn 40cm hoog en kunnen alleen met lucht gevuld worden en ergens aan opgehangen of tegenaan geplakt worden. Bij deze kleine folieballon cijfers wordt een rietje geleverd zodat je deze eenvoudig zelf kunt opblazen. De grote folieballon cijfers kun je ook met helium (laten) vullen zodat je ze aan 2 ballongewichten in de kamer kunt laten zweven. Deze ballonnen hebben een zelfsluitend ventiel en kunnen steeds worden bijgevuld zodat je er weken of soms wel maanden plezier van kunt hebben.

Folieballon Cijfers

Verjaardag Ballonnen

Omdat we weten welke ballonnen vaak besteld worden voor een verjaardag, hebben we deze veel verkocht ballonnen reeds voor je verzameld in een handig overzicht. Klik hier voor het overzicht van de meest verkocht verjaardag ballonnen. Zo hebben we ook een overzicht van ballonnen die we vaak verkopen bij een verjaardag van kinderen, zie: ballonnen voor kinderen. Makkelijk toch?

Balloonfinder

Ook als je je verjaardag viert in een bepaald thema of in bepaalde kleuren kunnen we je van ballonnen voorzien. Om je het zoeken naar de juiste ballonnen voor je verjaardag makkelijker te maken, hebben we de balloonfinder ontwikkeld. Met de balloonfinder kun je heel eenvoudig en snel de juiste ballonnen vinden en bestellen. Je kunt bijvoorbeeld zoeken op kleur of op gelegenheid Maar ook als je ballonnen van een bepaald thema zoekt, dan kun je ook een zoekwoord invullen. Vier je je verjaardag bijvoorbeeld in Disney stijl zoek dan op Disney. Tip! Gebruik wel zo veel mogelijk Engelse zoektermen. De ballonnen zijn voornamelijk van het merk Qualatex en deze ballonnen worden gefabriceerd in de VS.

 

Vind je verjaardag ballonnen met de Balloonfinder!

 

Ballonboog of Ballonpilaar voor de deur

Wil je je gasten op een bijzondere manier welkom heten op je verjaardag of heb je misschien wel een zaaltje gehuurd? Denk dan eens aan een opvallende ballonnenboog voor de deur of een mooie ballonpilaarmet je leeftijd er op. Wij bezorgen deze ballondecoraties kant en klaar op je verjaardag bij je thuis of bij de feestlocatie zodat jij daar geen omkijken naar hebt en je je kunt concentreren op je verjaardag. Of - als je verjaardag al duur genoeg is - dan kun je ook de ballonnenboog zelf maken.

Ballonpilaar Leeftijd

Fijne verjaardag alvast :-)

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

verjaardag ballonnen

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.


Vorige Volgende »