- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Wanneer is het halloween verkleden en waar koop je het beste een pompoen of andere feestartikelen

Wanneer is het Halloween verkleden en waar koop je het beste een pompoen of andere feestartikelen

Wanneer is het Halloween verkleden en waar koop je het beste een pompoen of andere feestartikelen

door Marcel, 19 juni 2019

Wanneer is het Halloween?

Ieder jaar op 31 oktober is het Halloween en ieder jaar stellen de meeste van ons dezelfde vraag: Als wat ga ik verkleed met Halloween? Het is moeilijk een keuze te maken omdat het aanbod overwedigend kan zijn. Zoek niet verder want in dit blog vertel ik je waar je je halloweenkostuum kunt kopen, alsmede de accessoires om van je huis een echt horrorhuis te maken. De voor- en nadelen van alle Halloween verkooppunten op een rijtje.

Online Halloween Winkels

Er zijn een aantal geweldige websites waar je je halloweenkostuum online kunt kopen. Mijn persoonlijke favoriet is Globos Feestartikelen (onderdeel van Shoppartners). Zij zijn de #1 website voor alles wat je je maar kunt wensen op Halloween gebied: Kostuums, Accessoires, Maskers, Schmink, Decoratie, Tuinversiering, Tafeldecoraties, Schedels en Botten, Pompoenen, Beestjes, Poppen, Day of the Dead. Veruit de meeste Halloween feestartikelen zijn uit voorraad leverbaar en daarvoor geldt op werkdagen voor 17 uur beteld is de volgende dag al in huis.

Locale Halloween (Feest) winkels

Afhankelijk van waar je woont, zou het heel goed kunnen dat er bij jou een feestwinkel in de buurt zit. In de maanden september en oktober hebben zij vaak hun gehele assortiment aangepast naar Halloween. Sommige feestwinkels openen tussen september en oktober zelfs een popup-store waarin zijn uitsluitend Halloween kostuums props en andere halloween artikelen verkopen. Weet je niet zeker of en waar er een feestwinkel bij jou in de buurt zit? Check dan feestwinkels.com voor een overzicht van alle feestwinkels in Nederland. En zit er geen feestwinkel bij jou in de buurt, ga dan eens langs bij de Blokker of Action.

Marktplaats / Ebay

Je kunt heel veel Halloween kostuums vinden op Marktplaats en Ebay, zowel nieuw als gebruikt. Let wel op dat dicht bij Halloween, iedereen hier op zoek gaat naar een outfit en veilingen erg competitief kunnen worden en prijzen omhoog schieten. Als je dus je slag wilt slaan op Marktplaats of Ebay, zorg dan dat je er op tijd bij bent. En als je het item niet wint, dat je dan altijd nog een plan B in gedachten hebt.

Bol.com

Bol.com is zonder twijfel dé Halloween winkel van ons allemaal. Er is zoveel keuze in Halloween en dat komt omdat Bol.com ook het Halloween assortiment aanbiedt van andere (online) Halloween winkels. In de Halloween winkel van Bol.com kun je aangeven als wat of wie je wilt verkleden, of je een kostuum zoekt voor een jongen of een meisje, een specifiek thema en veel meer opties die het wel erg makkelijk maken om je Halloween outfit voor dit jaar te vinden. Daarbij heeft Bol.com een reputatie hoog te houden en hoef je je geen zorgen te maken bij het kopen op afstand.

De Halloweenwinkel van Bol.com

Kringloopwinkels

Stap eens binnen bij de locale kringloopwinkel om te zien wat zij hebben. Het zou zomaar kunnen dat zijn het perfecte kostuum voor jou hebben hangen voor een zeer lage prijs. Let er alleen wel op dat hoe dichter je bij 31 oktober komt, des te kleiner hun voorraad. Deze optie is dus beter voor mensen die al ruim van te voren op zoek gaan naar een Halloween outfit en niet op zoek zijn naar een Last-Minute koopje.

Discountwinkels

Discountwinkels zoals de Action, Blokker en HEMA e.d. verkopen ook vaak wel wat Halloween kostuums, een paar decoraties en wat Halloween feestartikelen. Doorgaans hebben zij niet het grootste Halloween aanbod maar als je een keer de tijd hebt, zou ik er zeker een keer binnen lopen.

Action

 

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

halloween feestartikelen pompoen

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »