Globos Dropshippingservice

De dropshipping service van Globos betekent dat je ballonnen en feestartikelen verkoopt die je niet zelf op voorraad hoeft te nemen. Je runt weliswaar een eigen webwinkel, maar je verkochte artikelen, bestel je bij ons. Wij leveren rechtstreeks aan jouw klanten. Hierbij besteed je dus een hoop ingewikkelde processen uit aan ons. Zo zit je dus niet met eigen voorraad, logistieke uitdagingen of investeringen in zaken die nog niks hebben opgeleverd. Op deze manier heb je alleen de voordelen van het verkopen van je producten. Dankzij dropshipping kun je via Globos een breed aanbod van ballonnen en feestartikelen bieden aan een groot publiek.

 

Het is niet voor iedereen haalbaar om een eigen webshop te beginnen, inclusief alles wat daarbij om de hoek komt kijken. Gebrek aan (opslag)ruimte, tijd en geld zijn hier vaak de belangrijkste redenen voor. Maar door dropshipper te worden van Globos, is het toch haalbaar om je producten aan de man te brengen. Door onze gunstige inkoopprijzen, houd je dan toch een aardig zakcentje over aan je eigen webwinkel! Wij hebben rechtstreeks contact met gerenommeerde leveranciers van hoogwaardige ballonnen en feestartikelen en kunnen dus voor aantrekkelijke prijzen een ruim assortiment bieden. Dit geldt voor zowel grote als kleine aantallen. Het is volledig af te stemmen op jouw behoefte.

 

Dropshipping via Globos betekent profiteren van alle voordelen die je mag verwachten van een moderne webwinkel. Wanneer wij een bestelling van jou voor 15:00 binnen hebben, kunnen we vaak de volgende dag of de dag daarna al bij jouw klant bezorgen. Het overgrote deel van ons assortiment is namelijk uit voorraad leverbaar. En dat assortiment is groot, ruim 4400 artikelen! Wij zorgen voor een keurige verpakking, onder jouw eigen naam. Allemaal tegen lage verzendkosten en betrouwbare levering met onze bezorgpartner PostNL.

 

Hoe werkt het

 1. Stuur even je gegevens naar info@globos.nl en vermeld daarbij ook de URL van je webwinkel.
 2. Na goedkeuring ontvang je van ons een email terug met daarin toegang tot onze catalogus (CSV bestand) met actuele voorraden en daarbij een kortingscode van 20%. Met dit CSV bestand kun je je eigen webshop inrichten.
 3. Vervolgens plaatst jouw klant in jouw webwinkel een bestelling en betaalt deze ook rechtstreeks aan jou.
 4. Jij plaatst nu - op jouw beurt - exact dezelfde bestelling op onze website en gebruikt daarbij de kortingscode. Echter vermeld je bij afleveradres het adres van jouw klant.
 5. Na betaling sturen wij de bestelling discreet naar jouw klant en de Track & Tracecode naar jou. Jouw klant ziet niet dat de bestelling bij Globos vandaan komt.

 

Geld verdienen

Jij verdient dus geld omdat jouw inkoopprijs minmaal 20% lager is dan jouw verkoopprijs. En als jij meer wilt verdienen, dan ben je vrij om een hogere prijs aan te bieden aan jouw klanten. Het mooie van dropshipping is dat je je eigen prijzen kunt bepalen.

 

Veel gestelde vragen

 1. Hoeveel bedragen de verzendkosten?
  De verzendkosten binnen Europa bedragen 6.95 euro.
 2. Kan ik bestellingen retour sturen naar Globos?
  Als een product beschadigd is of verkeerd geleverd, dan kun je deze uiteraard aan ons retourneren en sturen we kosteloos een nieuw product. In alle andere gevallen is het niet mogelijk om bestellingen te retourneren. We gaan immers een zakelijke overeenkomst met jou aan en als wij ook nog eens jouw retouren moeten verwerken, dan kunnen we het net zo goed zelf doen ;-)