Home

Hoe maak je een ballon in iedere kleur van de regenboog?

08 april 2019


Ballonnen Ballonnen Ballonnen

Antwoord

Globos biedt al een zeer groot assortiment van standaard kleuren en chrome kleuren ballonnen. Maar wat doe je wanneer de klant een speciale (PMS) kleur ballon wil hebben die perfect bij een bepaalde kleur in een logo moet passen?

Double Stuffing

Double Stuffing is een techniek waarbij we 2 verchillende kleuren ballonnen in elkaar doen en als we deze 2 ballonnen gezamenlijk opblazen dan ontstaat een nieuwe kleur en op deze manier is het aantal kleuren wat we kunnen 'maken' met ballonnen eindeloos.

Qualatex ('s wereld beste merk ballonnen) heeft reeds een aantal van deze kleurencombinaties uitgeprobeerd, gefotografeerd en in meerdere kleurenkaarten vastgelegd. Zo is er een kleurenkaart voor de custom standaard kleuren, custom chrome kleuren en de custom krijt / pastel kleuren Dus de custom 'double stuffing' kleurenkaart bevat kleuren die ontstaan wanneer je een bepaalde kleur ballon in een andere kleur ballon stopt.

De eerst genoemde kleur (bovenaan) is de kleur van de buitenste ballon. De 2e genoemde kleur daaronder (met het symbool ernaast) is de kleur van de binnenste ballon.

Expirimenteer gerust met verschillende kleuren. Staat de juiste kleur er niet bij? Laat het ons weten. We horen het ook graag wanneer je een geheel nieuwe keur hebt gemaakt door 2 kleuren ballonnen te combineren die niet in de kleurenkaart genoemd staan.

Succes!

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

kleuren custom krijt pastel chrome

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Vragen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »