Globos Ballonnen

Globos ist ein echtes Familienunternehmen, das verschiedene hochwertige Online-Webshops in einer Reihe spezifischer Branchen betreibt und betreibt, die sich auf Ballons, Partyartikel und den Druck von Bändern, Luftballons und Süßigkeiten spezialisiert haben. Durch klar identifizierbare, klare und benutzerfreundliche Anwendungen unterscheiden wir uns vom Rest.
Wir liefern gerne, wir liefern schnell und wir machen es gut.

Video: Ballondrop Oud en Nieuw 2018/2019 EMT Praesidium
Ballonnen Bezorgen

We bezorgen 24/7 Wereldwijd!

Wij leveren onze exclusieve ballondecoraties waar dan ook ter wereld af. Of het nu in onze eigen ROT stad (Rotterdam) is of op het party eiland Ibiza, bedenk het maar. Dit doen wij op de Globos manier: goed, snel en op de afgesproken tijd. Ook in het weekend en ook 's nachts als het moet. Zo leveren wij onze (helium) ballonnen en ballondecoraties 24 uur per dag, 7 dagen per week bij u thuis of op locatie. Alle ballonnen en ballondecoraties worden kant en klaar - gevuld met lucht of helium - bezorgd en geplaatst op de door u aangewezen plaats. U hoeft hier zelf niets aan te doen.

Biologisch Afbreekbaar Ballonnen

Duurzaam Ballonnenbedrijf

Bij Globos maken we uitsluitend gebruik van latex ballonnen welke door de NVWA zijn vrijverklaard van nitrasamines. Alle (niets uitgezonderd) latex ballonnen die wij verkopen en gebruiken in onze ballondecoraties zijn 100% biologisch afbreekbaar. Het ontbindingsproces van deze latex ballonnen duurt ca. 6 maanden en dat is even snel als dat van een eikenblad.

Globos ontmoedigt het oplaten van grote hoeveelheden heliumballonnen. Hoewel wij uitsluitend ballonlint gebruiken wat meteen oplost in water, komen de ballonnen uiteindelijk weer naar beneden en in de natuur terecht. Houd hier rekening mee! U gooit immers ook geen bananenschil op straat. Meer info over hoe wij ons steentje bij dragen aan een beter milieu.

Gratis bezorgen Rotterdam

Gratis bezorgen Rotterdam!

We zitten vrijwel iedere dag ('s middags) in Rotterdam met onze ballonnen. Een kleine moeite om een andere opdracht, elders in Rotterdam even af teven en totaal onnodig om daar de volle bezorgkosten voor te rekenen. M.a.w. woorden... Globos Ballonnen is graag uw vaste ballonnen leverancier voor de regio Rotterdam. Zie ook Rotterdams Ballonnenbedrijf.

Heeft u een opdracht buiten Rotterdam? Ook geen enkel probleem, we leveren overal, neem even contact met ons op voor een vrijblijvende aanbieding incl. bezorgen of vul de bezorglocatie in op Ballonboog.NL.

Ahoy Rotterdam

Kwaliteit / Garantie

Een tevreden klant is voor ons veruit het belangrijkst en daarom maken wij uitsluitend gebruik van 's werelds beste kwaliteit ballonnen van het merk Qualatex®. En mocht er onverhoopt een ballon lek raken, dan leveren we altijd reserve ballonnen waarmee u de ballondecoratie zelf kunt herstellen.

Ook als wij voor u ballonnen bedrukken, dan doen we dat op een dusdanige manier (zeefdruk) zodat uw boodschap / logo haarscherp op de ballon gedrukt wordt. Onze ballon is dan immers uw visitekaartje.

Cafe in the City Rotterdam

Last Minute

Bent u ballonnen vergeten te bestellen of heeft een ander ballonnenbedrijf u laten zitten? U kunt ons voor spoedgevallen tot laat in de avond nog bereiken via Facebook Messenger. Als het moet zijn we binnen 30 minuten in hartje Rotterdam met ballonnen. En als extra VIP service krijgen onze vaste klanten ons mobiel nummer. Zoals gezegd leveren wij 24 uur per dag, 7 dagen per week. Ook op zondag. Ook in de avond.

Landelijke Winkelketens Blokker

Grote Landelijke Winkelketens

Globos Ballonnen is gevestigd in de regio Rotterdam maar kan dankzij een groot netwerk van betrouwbare ballondecorateurs - verspreid over heel Nederland - makkelijk binnen 1 of 2 dagen grote landelijke winkelketens voorzien van ballonnen. Niet alleen is het fijn om slechts 1 aanspreekpunt in ons te hebben maar u betaalt ook nog eens de laagste bezorgkosten omdat wij altijd een ballondecorateur hebben bij u in de regio.

Lancering Kledinglijn Geraldine Kemper

Onze Klanten

We zijn trots om te mogen werken voor een divers en groot aantal klanten waaronder prominenten en V.I.P's. Zo mogen we werken voor o.a. Feyenoord, hebben we de verjaardag van Robin van Persie en Tonny Vilhena van ballonnen mogen voorzien en waren we aanwezig bij de lancering van Geraldine Kemper's kledinglijn. Daarbij hebben wij diverse optredens gedecoreerd van Quido van de Graaf, Xander de Buisonjé, Ruth Jacott, Tino Martin, Rene Froger, Wolter Kroes en Gerard Joling.

We hebben tevreden, terugkerende klanten en werken voor grote bedrijven als Microsoft en Disney. Bekijk ons fotoalbum voor een overzicht van al ons werk en onze klanten.

Ballonnen en Openingsling Opening Feyenoord Academy

Openingen

Globos heeft zich gespecialiseerd in het verzorgen van opvallende openingen en heeft al vele openingshandelingen mogen verrichten. Of het nu gaat om de opening van een bedrijf, winkel of dat er een nieuw logo onthuld moet worden, wij bieden originele manieren om een opening / onthulling te organiseren met onze ballonnen en ballondecoraties.

Bij een officiele opening hoort een openingslint dat doorgeknipt wordt door een V.I.P. Wij bedrukken opvallende, luxe satijnen doorkniplinten met uw boodschap en logo op een dusdanige manier dat deze mooi de aandacht trekken in de media.

Uitvaartballonnen

Uitvaartballonnen

Afscheid nemen kan maar een keer, dus wilt u dat op een gepaste manier doen. Het oplaten van ballonnen kan letterlijk het loslaten van uw dierbare symboliseren. Of misschien wilt u er een laatste groet op schrijven en ziet u de ballon als een berichtje naar boven. Wij zorgen er in ieder geval altijd voor dat u het lint eenvoudig voor het oplaten uit de knoop van de ballon kunt trekken en anders zorgen wij voor een 100% biologisch afbreekbaar ballonlint wat meteen oplost bij contact met water. Onze latex ballonnen zijn gegarandeerd 100% biologisch afbreekbaar maar bedenk a.u.b. dat alles wat omhoog gaat, ooit weer ergens naar beneden komt.