Ideeën voor een grote opening

Globos heeft al vele openingshandelingen mogen verrichten. Of het nu gaat om de opening van een bedrijf, winkel of dat er bijvoorbeeld een nieuw logo onthuld moet worden, er zijn diverse manieren om een opening / onthulling te organiseren met de ballonnen / ballondecoraties en bedrukte openingslinten van Globos.

Hieronder een impressie van een aantal verschillende openingshandelingen waarbij Globos u graag van dienst is. Heeft u binnenkort een grote opening? Neem dan gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. Of bestel direct via een van onderstaande links


grote opening

Ballonboog

Een ballonboog is de meest ideale ballondecoratie voor bij een openingshandeling. De ballonnenboog is geheel de kleuren van uw huisstijl te maken. De boog kan ook strak tegen de gevel worden bevestigd zodat deze ook buiten stevig kan blijven staan. En u kunt - als u een openingslint laat doorknippen - het doorkniplint vastmaken tussen de staanders van de ballonboog.
 
grote opening

Ballonpilaren

Ballonpilaren zijn met hun topballon bovenop opvallende ballondecoraties. De topballon kan worden voorzien van een standaard opdruk of zelfs uw eigen opdruk of logo. Wanneer u ook een lint laat doorknippen dan is bijkomende voordeel van het gebruik van ballonpilaren dat u het openingslint aan de ballonpilaren kunt vastknopen.
 
grote opening

Openingslint

Wij bedrukken linten met uw logo of boodschap in 1 kleur of zelfs in fullcolor. We doen dit zo groot mogelijk zodat uw logo / boodschap goed opvalt in de media. Want tijdens een officiële opening waarbij het lint wordt doorgeknipt door een V.I.P. wil de pers maar wat graag aanwezig zijn. Een openingslint met daarop uw logo of boodschap is dus een musthave voor een officiële opening.
 
grote opening

Ballondrop

Voor de openingshandeling hangen we deze netten op welke gevuld zijn met honderden ballonnen. Tijdens de openingsactie trekt een V.I.P. aan het touw en alle ballonnen vallen naar beneden.
 
grote opening

Exploding Balloon

Net als bij een confettiballon kunnen we deze 90cm ballonnen vullen met 90 kleine 5 inch ballonnen i.p.v. met confetti. Voordeel is dat - in tegenstelling tot confetti - de ballonnen biologisch afbreek zijn en minder rotzooi geeft. Tijdens de openingshandeling wordt de ballon lek geprikt en de kleine ballonnetjes vallen naar beneden.
 
grote opening

Ballonnenwand

Met deze zogenaamde doorknoopballonnen kunnen we een wand maken welke voor de deur of zelfs voor de gehele winkel kunnen plaatsen. Tijdens de openingshandeling kunnen de kinderen (of een ieder ander uiteraard) de ballonnen lek prikken en wordt de winkel / gebouw onthuld.
 
grote opening

Confettiballon

Een geweldig verrassingseffect bij een opening. Een reuzeballon gevuld met confetti of kleine ballonnetjes. Op het moment van de grote opening / onthulling wordt de ballon lek geprikt en valt alle confetti of ballonnetjes naar beneden op het publiek. Met een transparante ballon weet het publiek wat hen te wachten staat en met een ondoorzichtige ballon is het verrassingseffect nog groter. De ballonnen kunnen eventueel bedrukt worden met uw logo.
 
grote opening

Ballonnenbedrukken

Om extra aandacht te trekken en mensen bekend te maken met de naderende opening kunt u ballonnen uitdelen met daarop uw logo en of boodschap. Iedereen wil wel een ballon en dus heeft een bedrukte ballon een grote attentiewaarde. Vul ze met lucht en zet ze op een ballonstaafje of laat ze vullen met helium zodat de ballonnen vanzelf zweven (Let op! De maximale zweeftijd van een heliumballon bedraagt ca. 14-16 uur).
 
grote opening

Ballonnen Etalage

Een etalage vol ballonnen wekt de nieuwsgierigheid bij voorbijgangers en wekt de indruk dat er iets feestelijks staat te gebeuren. Tijdens de openingshandeling kunnen de ballonnen van binnen uit worden lek geprikt en zo ontstaat de onthulling van uw winkel.
 
grote opening

Deurgordijn

Met linten en ballonnen maken we een deurgordijn welke de opening naar uw winkel / kantoor / afdeling verbergt. Tijdens de openingsactie kunnen de ballonnen worden lek geprikt maar ook eenvoudig opzij geduwd worden om zo naar binnen te gaan.
 
grote opening

Heliumballonnen

Het idee is om mensen door de stad te laten lopen met 1 of meerdere heliumballonnen met daarop uw logo of boodschap gedrukt. Deze ballonnen trekken zeker de aandacht en voorbijgangers zullen vragen en / of weten wat er gaat gebeuren. In dit geval de opening van uw winkel bijvoorbeeld.
 
grote opening

Folieballon Letters

Uw bedrijfsnaam of boodschap in grote folieballonnen van maar liefst 90cm op uw gevel, dat valt op! Het is eventueel mogelijk om de folieballonnen te vullen met helium en net boven de grond te laten zweven zodat de ballonnen de ingang blokkeren. Tijdens de opening kunnen de ballonnen d.m.v. een bepaalde handeling tot boven de ingang zweven en zo ontstaat de opening naar binnen.
 
grote opening

Reuzeballonnen

Hang wat reuzeballonnen gevuld met helium aan uw stoepbord waarop staat dat u open bent of open gaat. Bij de voorbijgangers zullen deze gigantische ballonnen zeker opvallen en zij zullen uw boodschap gegarandeerd lezen.
 
grote opening

Balloonrelease

Natuurlijk een balloonrelease (oplaten van veel heliumballonnen) trekt de aandacht maar weet dat alles wat de lucht in gaat, ook weer naar beneden komt. De ballonnen die wij voor deze openingsactie gebruiken zijn 100% biologisch afbreekbaar. Bij een dergelijke openingshandeling gebruiken we een groot net gevuld met heliumballonnen waarmee we de ingang verbergen. Tijdens de opening wordt het net geopend en zweven de ballonnen naar boven en wordt de entree onthuld.
 
grote opening

Cloudbusters

Cloudbusters zijn reuzeballonnen van 90cm gevuld met helium aan een ballongewicht. De wind laat deze grote heliumballonnen heen en weer waaien waardoor ze nog meer opvallen. Echte blikvangers dus voor uw opening. Het voorbijgaand publiek zal nieuwsgierig zijn naar wat er aan de hand is bij deze winkel. De grote ballon is er in allerlei soorten, maten en opdrukken en zelfs eventueel met uw eigen logo of boodschap.