Vakantiebezetting

Van 17-08-2019 t/m 30-08-2019 zijn wij op vakantie. In principe gaan alle werkzaamheden door, echter mogelijk met enige vertraging en minder goede bereikbaarheid.

Romy neemt de werkzaamheden over en zij is gedurende deze periode te bereiken via de mail (info@globos.nl) of tel. 0181 - 75 11 54. Het kan echer zijn dat Romy onderweg is met ballonnen en daarom telefonisch niet bereikbaar is.

Ballonnen bedrukken

Als u ballonnen wilt laten bedrukken dan is het van belang dat u uw logo aanlevert als vector bestand in EPS. En als uw logo in 1 kleur gedrukt moet worden, dan dient uw logo in zuiver ZWART te worden aangeleverd. Normaal gesproken doen wij dat voor u maar in deze periode moeten wij 15 euro excl. BTW rekenen om uw logo om te zetten wanneer deze niet juist wordt aangeleverd.

Wat we deze periode niet kunnen....

  1. Het 2e telefoonnummer (+31 (0)181 700 240) staat in deze periode niet doorgeschakeld naar onze mobiel.
  2. We kunnen deze periode geen FULL-COLOR logo's drukken op lint. 1 Kleur kan wel.

Bij twijfel wat we wel en niet kunnen, stuurt u gerust een mailtje met uw vraag. Wellicht kunnen we u toch helpen via een collega.

We doen ons uiterste best om u zo goed mogelijk te blijven helpen, hetzij met enige vertraging en daarvoor hopen wij op uw begrip.

Onze oprechte excuses voor eventueel ongemak.