- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Gratis openingslint bij aanschaf van een ballonnenboog

Gratis Openingslint bij aanschaf van een ballonnenboog

Gratis Openingslint bij aanschaf van een ballonnenboog

door Marcel, 06 augustus 2018

Waarom geeft Globos een gratis bedrukt openingslint weg?

Globos wil graag haar klantenkring uitbreiden en wil deze klanten graag kennis laten maken met onze kwaliteit ballonnen, ballondecoraties en onze service. Deze eenmalige actie is dan ook (in principe) alleen geldig voor nieuwe klanten. Al doen we met bestaande klanten ook niet moeilijk ;-)

Hoe kan ik gebruik maken van deze unieke actie?

De ballonboog met de bezorgkosten is het enige wat u betaalt en daarom kunt u deze eenvoudig ontwerpen, bestellen en afrekenen via onze website Ballonboog.NL.

Bij het afronden van uw bestelling kunt u in het veld 'opmerkingen', aangeven dat u gebruik wilt maken van de actie 'gratis openingslint'. Vermeld daarbij de kleur lint, kleur opdruk en de tekst die u gedrukt wilt hebben.

De ballonboog wordt uiteraard persoonlijk bij u bezorgd op de gewenste datum en tijd (in overleg). Het gratis openingslint wordt of meegeleverd met de ballonnenboog of wordt eerder per post aan u verstuurd (gratis).

Tot wanneer geldt deze actie?

Er is niet echt een uiterlijke datum. Deze actie duurt zolang de voorraad strekt en we het kunnen veroorloven. Twijfelt u of deze actie nog relevant is, neem dan gerust contact op voor actuele informatie.

Meer info over de ballonnen en linten

Klik hier voor alle informatie over de ballonboog. Via deze link kunt u de ballonboog ook samenstellen en bestellen.

Klik hier voor alle informatie over de linten die wij kunnen bedrukken. U hoeft hier dus geen bestelling te plaatsen, tenzij u bijvoorbeeld een langer lint dan 2 meter nodig heeft. Als dat het geval is, bestelt u het gewenste aantal meters - 2 meter. Zo heeft u alsnog voordeel bij deze actie.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ballonnen opening lint

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »