- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Helium ballonnen rotterdam

Helium Ballonnen Rotterdam

Helium Ballonnen Rotterdam

door Marcel, 13 oktober 2019
Helium Ballonnen Rotterdam

Globos is hèt Rotterdams Ballonnen Bedrijf. Wij leveren dagelijks hoge kwaliteit heliumballonnen en ballondecoraties bij de Rotterdamse horeca, alsmede de winkels, bedrijven en partiuclieren in Rotterdam. Dus... als u ballonnen nodig heeft in Rotterdam, laat het ons weten. Wij rijden iedere dag door onze rotstad en de kans is groot dat wij ook uw order kunnen combineren in één rit.

Geen bezorgkosten!

Juist omdat wij iedere dag in Rotterdam zitten betaalt u in de meeste gevallen geen of weinig bezorgkosten. We zijn er immers toch. Enige voorwaarden zijn dat we uw opdracht wel moeten kunnen combineren met andere bezorgingen. En we zouden wel graag contant betaald krijgen bij leveren. Boter bij de vis zeg maar. Het kost ons toch de nodige uren en brandstof en contant betalen bespaart ons administratie. Uiteraard krijgt u gewoon een factuur bij levering.

Voorwaarden:
Vrijwel iedere middag bezorgen wij de ballonnen voor de horeca in de binnenstad van Rotterdam dus als u ook de ballonnen 's middags in het centrum geleverd kunt krijgen, dan kunnen we dat vaak makkelijk combineren en betaalt u geen bezorgkosten. Weet wel dat heliumballonnen maar 14 tot 16 uur zweven. Als u heliumballonnen voor de volgende ochtend nodig heeft, dan moeten we of de heliumballonnen de volgende ochtend bezorgen tegen 25 euro bezorgkosten (we moeten dan immers speciaal voor u gaan rijden) of we moeten de ballonnen tegen een meerprijs van 0.50 euro p/st. behandelen met HI-FLOAT zodat de heliumballonnen wel een paar dagen kunnen zweven. Dit geldt niet voor luchtgevulde ballonnen of ballondecoraties. Ballonnen met lucht kunnen wel enkele dagen goed blijven (ballonnen met lucht zweven niet).

Gratis ballonnen

Voor de horeca in Rotterdam betekent dit een gratis service aan haar klanten. U kunt namelijk de prijs van de ballonnen 1 op 1 door berekenen aan uw klanten zonder dat daar nog bezorgkosten bij komen. Een win-win situatie dus.

Voorbeeld:
Een gast van uw restaurant in Rotterdam wil zijn of haar verjaardag vieren bij u vieren. Op het moment dat zij bij u reserveren, vraagt u of zij ballonnen op of bij hun tafel willen. De kosten voor een tafeldecoratie van 6 heliumballonnen aan een ballongewicht bedragen 10 euro en die van 2 folieballon cijfers van 90cm hoog aan ballongewichten bedragen 30 euro per set (zie foto bovenaan deze pagina). Deze kosten zet u als extra service op de bon van de klant.

Geen ratjetoe aan kleuren

Nog een voordeel van onze ballonnen service is dat u in uw zaak geen ratjetoe krijgt aan verschillende kleuren. Gasten die hun verjaardag bij u vieren en hun eigen ballonnen meenemen, komen met allemaal verschillende kleuren ballonnen aan en uw zaak lijkt wel een circus. Met onze ballonnenservice voorkomt u dit. Wij komen immers altijd dezelfde kleuren ballonnen bezorgen. En natuurlijk kunt u altijd nog een uitzondering maken door uw gasten wel zelf de kleuren van de ballonnen te laten kiezen.

Geen horeca, niet in het centrum of u wilt de ballonnen in de ochtend?

Heeft u geen horeca zaak of u zit niet in het centrum van Rotterdam of u wilt de ballonnen in de ochtend geleverd krijgen? Natuurlijk kan dat ook, alleen moeten we dan speciaal voor u rijden. En dat is zeker geen probleem en doen we ook heel graag maar dan kunnen we uw rit vaak niet combineren en moeten we wel bezorgkosten rekenen. De bezorgkosten naar Rotterdam bedragen 25 euro.

Prijslijst Ballonnen Rotterdam

Tros van 3 heliumballonnen aan ballongewicht 7 euro
Tros van 6 heliumballonnen aan ballongewicht 10 euro
Folieballon Cijfer 15 euro
Ballonboog 2m x 2m 120 euro
Ballonpilaar 2.4m hoog 40 euro
Bezorgkosten Rotterdam 25 euro

Onze Rotterdamse klanten

Benieuwd voor wie wij allemaal werken in Rotterdam? Wellicht zit er een bekende tussen en kunt u hen vragen naar hun ervaringen met Globos Ballonnen. Graag zouden wij u toevoegen aan ons Rotterdamse klantenbestand.

Genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

heliumballonnen rotterdam

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »