- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Hoe krijg ik meer gasten in mijn restaurant

Hoe krijg ik meer gasten in mijn restaurant

Hoe krijg ik meer gasten in mijn restaurant

door Marcel, 21 januari 2020

Er bestaan verschillende manier om meer bezoekers in uw restaurant te krijgen. En 1 van die manieren is het inzetten van ballonnen. 2 Ballonpilaren voor de deur vallen op en trekken de aandacht en de nieuwsgierigheid van passanten. De grote 90cm bovenop de ballonpilaren kunnen we bedrukken met een speciale boodschap, actie of aanbieding welke zeker wordt gelezen door de voorbijganger. Maak de tekst niet te lang en daardoor te klein maar bedenk een kort en krachtige actie welke in 1 oogopslag te lezen is Bijvoorbeeld: "Maandag alle sushirollen 10 euro!". Mensen raken geinteresseerd en komen binnen kijken.

Haak in op evenementen en feestdagen

Als je weet dat er een bijzonder evenement bij jouw restaurant in de buurt georganiseerd wordt, dan kun je hier mooi op inspelen.

Eurovisie Songfestival

Het Songfestival in Rotterdam zal de horeca in Rotterdam geen windeieren leggen. In een brief aan de gemeenteraad schrijft het college van B en W dat zij rekenen op 3000 geaccrediteerde bezoekers en ook nog eens 28000 bezoekers die van buiten Rotterdam afkomstig zijn. "Deze bezoekers blijven gemiddeld vijf nachten slapen, dat zijn in totaal 70.000 overnachtingen", aldus het schrijven dat zojuist onder de raadsleden is verspreid. 70.000 Overnachtingen of te wel ook 70.000 diners!

Haak hier op in door bijvoorbeeld een speciaal Songfestival menu aan te bieden of tegen een speciale prijs, zonder dat uw gasten de klok in de gaten hoeven te houden. Dat doet het team in het restaurant wel. Door het laten plaatsen van 2 rood, wit, blauwe ballonpilaren met Songfestival logo voor de deur van uw horecazaak valt u op in de menigte. Bezoekers van het Eurovisie Songfestival zullen sneller bij uw zaak naar binnen lopen, aangezien zij dezelfde interesse hebben, namelijk die van het liedjesfestijn.

Aanbieding Songfestival

Deze marketing tip is uiteraard toe te passen op allerlei andere evenementen in alle andere plaatsen. Echter voor het Songfestival in Rotterdam is Globos (Spijkenisse) een samenwerking aangegaan met de Ballonnenkoning (Bergschenhoek) om zo alle Rotterdamse horeca van ballonpilaren te voorzien tijdens dit 5 dagen durende evenement.

Op 11 mei 2020 krijgt u 2 rood, wit, blauwe ballonpilaren geleverd met witte topballon met daarop het logo van het Eurovisie Songfestival. De ballonpilaren zetten wij naast de ingang van uw horeca zaak en kunt u daar de hele week laten staan.

Totaalprijs van deze aanbieding: 150 euro excl. BTW en incl. bezorgen in Rotterdam.

Interesse? Laat het ons weten via onderstaand reactie formulier (uw reactie wordt niet gepubliceerd).

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

ballonnen songfestival restaurant

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »