- GLOBOS BALLONNEN BLOG -

Home /

Hoe rouwlint te bedrukken met een foto

Hoe rouwlint te bedrukken met een foto

Hoe rouwlint te bedrukken met een foto

door Marcel, 06 december 2018

Ja, het is mogelijk om uw rouwlint nog meer te personaliseren en te bedrukken met een echte kleurenfoto. Echter zijn hieraan wel een aantal voorwaarden aan verbonden.

Het mooiste en meest kleurechte resultaat krijgt u als we een lichte kleur lint gebruiken, bijvoorbeeld wit, offwhite, creme, lichtgrijs e.d. De achtergrond (de kleur van het lint) komt namelijk gedeeltelijk door de foto heen. Een zwart lint met zou dus in een erg donkere foto resulteren.

De foto kan niet breder zijn dan 29 centimeter.

Daarbij is de foto het best zichtbaar als u een rouwlint kiest van minimaal 45mm, 70mm of 100mm breed.

De meerprijs van 1 fullcolor bedraagt 5 euro incl. BTW.

De foto wordt handmatig op het lint geperst (vandaar ook de meerprijs) en dat kan betekenen dat er lichte vouw rondom de foto ontstaat. Hang het lint over een deur of iets dergelijks om eventuele oneffenheden er uit te krijgen.

Hoe bestelt u een rouwlint met foto?

Ga naar lintbedrukken.nl en doorloop alle stappen van het bestelproces. Let op! Een aantal stappen vragen in dit geval wellicht om wat extra aandacht.

Bij stap 3 kiest u dus het beste voor een lichte kleur lint.

Bij stap 4a (drukkleur) kiest u voor het laatste keuzevakje met de 3 gekleurde ballen erin. Dit betekent fullcolor (oftewel werkelijke kleuren). Er verschijnt nu een popupscherm en daarin geeft u aan hoeveel foto's u op het rouwlint gedrukt wilt hebben. In de meeste gevallen is dat er maar 1. Er wordt nu dus 1x 5 euro bij uw bestelling opgeteld.

Bij stap 6 kunt u eventuele uitleg kwijt over hoe we uw rouwlint moeten bedrukken (bijvoorbeeld foto voor de tekst of foto naast de tekst). Geef hier ook even aan in welke kleur we de tekst (dus niet de foto) moeten drukken. U heeft immers als drukkleur fullcolor gekozen.

Na afronden van uw bestelling ontvangt u een bevestigingsmail met factuurnummer. Beantwoordt deze mail en voeg als bijlage de te bedrukken foto in. Zo weten we welke foto bij welk ordernummer behoort.

Bij stap 7 adviseren we om de iets duurdere verzendmethode te kiezen zodat u een Track & Tracecode krijgt en u de volgende dag uw rouwlint kunt traceren.

Levertijd van rouwlint

Indien u op werkdagen voor 16 uur bestelt en betaalt, wordt uw rouwlint diezelfde dag nog gedrukt en verstuurd. In de regel wordt het lint dan de volgende dag bij u bezorgd. We zijn hierin wel altijd afhankelijk van PostNL. Om helemaal geen risico te nemen kunt u het rouwlint ook afhalen in Spijkenisse. Dit bespaart u ook verzendkosten.

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

rouwlint foto fullcolor

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Artikelen Zoeken


Bestellen
Vorige Volgende »