Home

Wat is HIFLOAT?

19 mei 2021


Ballonnen Ballonnen Ballonnen

Antwoord

Hi-FLOAT is een gepatenteerde vloeibare soort gel welke opdroogt in met helium gevulde latex ballonnen, om zo een coating te vormen aan de binnenkant van de ballon om de helium langer in de ballon vast te houden. Een enkele dosering in de ballon kan ervoor zorgen dat een ballon wel tot 25 keer langer kan blijven zweven.

HI-FLOAT is veilig, niet giftig en biologisch afbreekbaar en wordt gebruikt door zowel professionele ballondecorateurs als doe-het-zelvers. Het beste van alles is dat HI-FLOAT handig en gebruiksvriendelijk is. U kunt uw ballonnen zelfs een dag voor het feest opblazen, zodat u zich kunt concentreren op andere voorbereidingen. Geen last-minute decoraties meer!

Spuit een druppel (de exacte dosering verschilt per ballon en staat aangegeven op de fles) HI-FLOAT in een ballon en masseer de ballon zodat de gel aan de binnenkant van de ballon verspreid wordt. Vul daarna de ballon met helium en knoop hem dicht. De ballon zal enkele dagen kunnen blijven zweven. HI-FLOAT is volledig transparant dus ook in een transparante ballon is HI-FLOAT prima te gebruiken.

Let op! HI-FLOAT is geen helium of heliumtank. Het is een behandeling waardoor latex heliumballonnen langer kunnen blijven zweven.

HI-FLOAT

Tags

Klik op een tag voor een overzicht van artikelen met hetzelfde onderwerp.

helium hifloat

 

Reacties 0


Reageer op dit artikel

Het emailadres wordt niet gepubliceerd.

Vragen Zoeken


Hifloat Bestellen
Vorige Volgende »